TATTOO LATEN ZETTEN

Voor mijn verjaardag wilde ik graag een tattoo laten zetten met mijn zus. We wilden graag de geboortedatum van elkaar op onze zij getatoeëerd willen hebben, mijn ouders waren het hier niet meteen mee eens. Maar nadat ik 18 was geworden besloten ze toch maar dat ik een tattoo mocht nemen. 

Na een tijd op het internet gezocht te hebben kwamen we uit bij The Art of Tattoo, zij zitten in Gouda, wat dus ook heel erg dicht bij ons is. Dit was wel erg makkelijk dus mijn zus, mijn moeder en ik gingen erheen om wat info op te vragen. 

We vertelde de medewerkers van The Art of Tattoo wat we graag wilde voor tatoeage, ze vonden het heel erg leuk om te horen dat ik het samen met mijn zus deed. We maakte een afspraak voor over twee weken. 

Nu zijn we een maand verder en ben ik heel erg blij met wat The Art of Tattoo voor mij gedaan heeft. Een echte aanrader. 

theartoftattoo.nl